Your full service technology partner! 
-Collapse +Expand
Search Client Group:

-Collapse +Expand Client Store

Prestwood eMagazine

December Edition
Subscribe now! It's Free!
Enter your email:

   ► MB LobbyClient Extranet BoardGeneral Client Board Topic   All Groups   Print This   

report fails to display records

report fails to display records in General Client Board topic (part of our Client Extranet group).

Quick Search: display   records   report fails   report fails display  
Most Recent Post


I recently installed Pdox 9 on a newer machine running XP professional, applied the recommended patches, and copied over an app with all forms, libs, etc developed in Windows 98. All runs fine but one specific report which opens with no records displayed.  I have recreated the underlying table and report in a new directory, but get the same result.  The table structure is as follows:  Day (S), Rank (A1) , Date (D), Team1(A15), Team2 (A15), Team3 (A15), Team4 (A15), Team5 (A15).  The team fields hold the associated playerid.  The report as designed shows the players on each team, ranked A-D, grouped by day (of the event), which it does correctly in Windows98.

In XP, I've recreated the report using the both the expert and with a blank report, but get the same results:  1) I add the table to the report's data model 2) add a table frame to the record bank including the Rank and all of the Team fields.  At this point the data as defined in the tableframe will display.  When however I add a group band to the report on the "Day" field, the key "Rank" values display, but the playerID's assoicated with each team that previously displayed simply disappear in the opened report.  Everything about the report design including the tableframe defintion looks exactly the same, but the open report just shows blanks.

This table is compiled from another "Teams" table with a normal structure (Day, Rank, Team#, PlayerID), and a grouped report based on it runs OK.  The purpose of the compiled table is to support a display of teams in a crosstab format, grouped by day.

I cannot determine what about this particular structure results in this inexplicable behavior.  I would appreciate any suggestions.


I neglected to mention above that the source table was keyed on the "Day" and "Rank" fields.  In the interest of trying everything, I removed the keys from the table and miraculously the missing data now displays in the report as designed.  Why this should matter in XP and not in Windows98 I would love to know.

 Posted 54 months ago (Thread Starter)
Comment Quote
Location=Columbus, GA --,  Joined=55 months ago   MB Posts=2  
More... -Collapse +Expand
Columbus, GA --
Rank: Cadet 3rd Year
Approved member.
Member subscribes to this thread with a verified email.

Post ID #14629, No Replies Be the first!
Thread Started 6/8/2011 12:16:16 PM
View Counter=1919

Revive Thread!

Add a comment to revive this old thread and make this archived thread more useful.

Write a Comment...
Full Editor
Sign in...

If you are a member, Sign In. Or, you can Create a Free account now.

Anonymous Post:

Enter your name and security key.

Your Name:
Today's security key = P13A
Enter key:
Icon: A Post    Thread    Idea    Important!    Cool    Sad    No    Yes    Includes a Link...   
Thread #14629 Counter
Since 6/8/2011
Have a question? Need our services? Contact us now.
--Mike Prestwood

Call: 916-726-5675


Connect With Us...
Join Us!
Like our page!!!
Follow us!
Join Group
View channel.
Go ahead!   Use Us! Call: 916-726-5675 

©1995-2015 Prestwood IT Solutions.   [Security & Privacy]   Made in the U.S.A..   No H1-B.   No offshoring.